Yritys ja yhteystiedot

TaloHelmi Oy on oululainen perheyritys, joka on aloittanut nykymuotoisen toimintansa joulukuussa 2009. Lokakuusta 2015 yritys on ollut täysin perheomisteinen. Aiemmin toimimme Kastellin Isännöintipalvelu Oy:n nimellä. Nimenmuutoksen myötä Y-tunnuksemme säilyi ennallaan.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii Tiina Holappa, jolla on liiketalouden tutkinto taloushallinnon puolelta ja yrittäjän ammattitutkinto. Tiina on Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Ammatti-isännöitsijät ry:n (PPKAI) hallituksen jäsen.

Yrityksen vastuullisena isännöitsijänä toimii Raimo Holappa (MIS), jolla on kokemusta isännöintialan yritystoiminnasta yli 20 vuoden ajalta ja alalla toisten palveluksessa toimimisesta noin viiden vuoden ajalta. Raimo on PPKAI:n jäsen.

Henkilöisännöitsijöinämme toimivat isännöitsijä Erkki Härkönen (IAT), joka on aiemmin toiminut mm. isännöintialan yrittäjänä sekä 1.2.2018 meillä aloittanut Arto Ylisaari (MIS), jolla on vuosien isännöintialan työkokemus.

Kirjanpitäjänä toimii Eila Kurtti. Eilalla on pitkä työkokemus asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta.

Yrityksemme panostaa alan kehityksessä mukana pysymiseksi.

 

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Hallituskatu 23, 2.kerros. Ovipuhelimessa painike ”As.6 TaloHelmi Oy”