Yritys ja yhteystiedot

TaloHelmi Oy on oululainen isännöintialan yritys, joka on aloittanut nykymuotoisen toimintansa joulukuussa 2009. Lokakuusta 2015 yritys on ollut täysin perheomisteinen. Aiemmin toimimme Kastellin Isännöintipalvelu Oy:n nimellä. Nimenmuutoksen myötä Y-tunnuksemme säilyi ennallaan.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii Tiina Holappa, jolla on liiketalouden tutkinto taloushallinnon puolelta ja yrittäjän ammattitutkinto. Tiina on Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Ammatti-isännöitsijät ry:n (PPKAI) hallituksen jäsen. Tiina hoitaa kiinteistösihteerin töitä ja vastike- ja maksuvalvontaa kaikissa kohteissamme sekä isännöintiä muutamissa kohteissamme.

Yrityksen vastuullisena isännöitsijänä ja hallituksen puheenjohtajana toimii Raimo Holappa (MIS), jolla on kokemusta isännöintialan yritystoiminnasta yli 20 vuoden ajalta ja alalla toisten palveluksessa toimimisesta noin viiden vuoden ajalta. Raimo on PPKAI:n jäsen. Raimo on 2018 vuoden aikana siirtynyt pääsääntöisesti yrittäjäeläkkeelle, mutta on edelleen henkilökuntamme tukena tarvittaessa ja jatkaa toistaiseksi vastuullisena isännöitsijänä.

Henkilöisännöitsijöinämme toimivat isännöitsijä Erkki Härkönen (IAT), joka on aiemmin toiminut mm. isännöintialan yrittäjänä sekä 2018 alkuvuonna meillä aloittanut Arto Ylisaari (MIS), jolla on vuosien isännöintialan työkokemus.

Kirjanpitäjänä toimii Eila Kurtti. Eilalla on pitkä työkokemus asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta.

Yrityksemme panostaa alan kehityksessä mukana pysymiseksi.

 

Miettiikö taloyhtiönne isännöinnin vaihtamista? Ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin!

 

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Hallituskatu 23, 2.kerros. Ovipuhelimessa painike ”As.6 TaloHelmi Oy”