Eikö taloyhtiönne ole vielä asiakkaamme?

Miten yhteistyö hallituksen ja isännöitsijän välillä toimii taloyhtiössänne? Entä muiden osakkaiden ja isännöitsijän välillä? Onko taloyhtiönne talouden hoitaminen mielestäsi riittävän läpinäkyvää? Tavoitatko isännöitsijäsi, kun Sinulla on hänelle asiaa? Hoidetaanko asiat, jotka Sinulle on luvattu?

Mikäli taloyhtiönne on miettinyt isännöinnin kilpailutusta ja haluatte yhtiönne asioita hoitamaan napakat taloushallinnon ammattilaiset, otattehan yhteyttä meihin!

Taloyhtiöllä voi olla isännöitsijä, jos taloyhtiön yhtiöjärjestys niin määrää tai yhtiökokous niin päättää. (Asunto-osakeyhtiölaki 7:1.1) Taloyhtiössä isännöitsijän valinta on taloyhtiön hallituksen tehtävä. Jos isännöitsijää halutaan vaihtaa, tekee kilpailutuksen ja vaihdon hallitus.

Jos olette hallituksessanne miettineet kilpailutusta, tämän sivun vasemmasta laidasta löydätte linkin lomakkeeseen, jolla voitte jättää tarjouspyyntönne meille. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin.

Mikäli valitsette meidät isännöintitoimistoksenne, hoidamme isännöinnin vaihtamiseen liittyvät käytännön asiat puolestanne nykyisen isännöitsijänne kanssa eli tästä ei aiheudu taloyhtiölle vaivaa.

 

Löydetään yhdessä avaimet asumisviihtyvyytenne ja kiinteistönne arvon parantamiseksi!