Taloyhtiö.Infoon lisätty Asumisen tietopankki

Taloyhtiöillämme, joilla on käytössä Taloyhtiö.Info -nettisivu, on käytössä jatkossa Asumisen tietopankki, joka on täynnä taloyhtiön asukkaille ja osakkaille tärkeää tietoa.

Oletko aloittamassa remonttia, mutta remontti-ilmoitus on tekemättä? Entä kenen korjausvastuulla huoneiston eri osat ovat? Miten toimia, jos naapurisopu aiheuttaa päänvaivaa? Näihin ja moniin muihin asioihin löytyy vastaus suoraan Asumisen tietopankista. Taloyhtiö.Info sivulle pääset kirjautumaan talohelmi.fi -sivuston etusivulta.

 

Onko tunnukset hukassa?

Mikäli olet hukannut kirjautumistunnuksesi Taloyhtiö.Infoon tai olet vasta tullut asukkaaksi tai osakkaaksi taloyhtiöösi, etkä ole varma onko taloyhtiölläsi oma nettisivu, ota yhteyttä isännöintitoimistoon 040 3513 477.

 

Eikö taloyhtiölläsi ole omaa nettisivua?

Mikäli taloyhtiölläsi ei ole Taloyhtiö.Infoa, mutta asia olisi mielestäsi ajankohtainen, ota yhteyttä taloyhtiösi hallitukseen. Taloyhtiö.Infon kulut ovat taloyhtiölle erittäin pienet, mutta hyöty on suuri. Asiakkaamme ovat kehuneet palvelua.

 

Palvelemme kaikissa Taloyhtiö.Infoon liittyvissä kysymyksissä. Kysy rohkeasti asiaa suoraan isännöitsijältäsi tai numerosta 040 3513 477.